Zastopani proizvajalci opreme:

Weishaupt

Nemški velikan toplotne tehnike, čigar korenine segajo v začetek 19. stoletja s proizvodnjo kovaških mehov. Danes se podjetje ponaša po izredno dodelanih toplotnih proizvodih, ki »združujejo obliko in funkcionalnost« . Pod znamko Weishaupt je moč najti ogrevalne sisteme za plin in olje, toplotne črpalke, solarne sisteme, sisteme za sanitarno vodo in hranilnike energije ter gorilnike.

Viessmann
Viessmann

Podjetje Viessmann je eno izmed najbolj poznanih proizvajalcev opreme za ogrevanje na svetu. Nastalo je v Nemčiji leta 1917, danes pa ima kar 22 proizvodnih obratov v 12 državah, predstavništva pa v kar 72 državah po svetu. Število Viessmannovih proizvodov za ogrevanje se neprestano povečuje in izpopolnjuje, danes pa zajemajo plinske in oljne ogrevalne kotle, kotle na biomaso, toplotne črpalke, hibridne naprave, solarne sisteme, ogrelnike sanitarne vode, prezračevalne sisteme, fotovoltaiko in samoproizvodnjo toplote in električne energije.

Bosch
Bosch

Leta 1886 je Robert Bosch ustanovil »Delavnico za precizno mehaniko in elektrotehniko« v Stuttgartu. To je bilo rojstvo podjetja, k je danes prisotno po vsem svetu. Od vsega začetka sta podjetje zaznamovala izjemna inovativnost in družbena predanost. Danes poleg dobro poznanih gospodinjskih aparatov, podjetje Bosch ponuja tudi kondenzacijske in elektro kotle ter toplotne črpalke, ploščate solarne kolektorje, regulatorje toplote in solarne regulatorje, električne bojlerje in hranilnike ter klimatske naprave.

Buderus
Buderus

Podjetje se je začelo razvijati že v prvi polovici 18. stoletja pod okriljem Johanna Wilhelma Buderusa in njegovega izuma plavža na premog, ki je omogočil proizvodnjo kuhališč in štedilnikov. Široka paleta izdelkov podjetja Buderus ponuja posebne rešitve, ki ustrezajo vsem tipom ogrevalnih potreb. Med njihove izdelke sodijo kondenzacijski bojlerji, hranilniki, kotli na olje, kotli na drva, plinski kotli, solarni paneli, modularni prostorski regulatorji in raztezne posode (ekspanzije).

Vaillant
Vaillant

Zgodovina Vaillanta se prične leta 1874, ko je Johann Vaillant odprl svojo inštalatersko obrt v Remscheidu, Nemčija. Od takrat se Vaillant šteje med pionirje ogrevalne tehnike in uspešno brani pozicijo vodilnega na področju ogrevalne in prezračevalne tehnike v Evropi. Med njihove izdelke sodijo plinske kondenzacijske peči in kotli, oljni kondenzacijski kotli, električne peči in grelniki vode, električni konvektorji, vsebniki tople vode, kondenzacijski kotli z vgrajenih vsebnikom in solarno predpripravo, solarni ploščati sprejemniki, modularni zalogovniki ogrevalne vode, solarni diferenčni regulatorji, toplotne črpalke za porabo brezplačne energije iz okolice in klimatske naprave.

Seltron
Seltron

Seltron je slovensko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1991. Ustanovitelji so možnosti za razvoj zaznali na segmentu časovnih relejev, diferenčnih regulatorjev in regulatorjev ogrevanja. Že takrat so razvili in začeli s prodajo prvega digitalnega regulatorja ogrevanja ENCO – DIGIT, ki je vodil dva ogrevalna kroga in pripravo tople sanitarne vode. Ta regulator je postal osnova za razvoj kasnejših enostavnejših regulatorjev. Podjetje je torej usmerjeno v različne tipe regulatorjev, od diferenčnih do conskih, vremensko vodenih, kotlovnih regulatorjev ter regulatorjev konstantne temperature. Med njihovimi izdelki so še motorni pogoni in seti z ventili, sobni termostati in sobne enote.

Riello
Riello

Podjetje Riello je ustanovil Pilade Riello, Italijan, ki je tako pomembno in izjemno prispeval k ekonomskemu in tehnološkemu napredku države. Z neverjetno intuicijo, zagonom in odločnostjo je leta 1922 ustanovil "OFR Officine Fratelli Riello" v kraju Legnago (Verona - Italija) in že leto za tem izdelal prvi gorilnik za pekarsko peč. Danes se v podjetju ponašajo s številnimi inovacijami, med katere spadajo tudi plinski bojlerji, kotli za kondenzacijo olja, peči na olje, klimatske naprave, toplotne črpalke, regulatorji, solarni paneli in konvektorji. 

Acv
Acv

ACV že od leta 1922 načrtuje, proizvaja in distribuira inženirske rešitve za proizvodnjo tople vode ter za komercialno in stanovanjsko ogrevanje. Podjetje se je specializiralo za nerjaveče jeklo, saj je to material, ki je odporen proti koroziji najbolj agresivne vode, obenem pa ima dolgo življenjsko dobo brez potrebe po pogostem vzdrževanju. K temu podjetje dodaja in ponuja tudi rešitve, ki so bolj ekonomične kot tudi stremijo k skrbi za okolje. Ponujajo namreč izjemno kvalitetne boljlerje različnih vrst. 

Kronoterm
Kronoterm

Kronoterm je slovensko podjetje, ki proizvaja varčne toplotne črpalke. Z razvojem le-teh so začeli že leta 1976, z letom 1990 pa so jih začeli tudi proizvajati. Danes je v njihovem naboru več kot 70 različnih modelov sanitarnih toplotnih črpalk in več kot 90 modelov ogrevalnih toplotnih črpalk KRONOTERM, izdelke pa prodajajo tudi na italijanskem, nemškem, švicarskem in avstrijskem trgu.

Lamborgini
Lamborgini

Med izdelki za toplotno ogrevanje Lamborghini lahko najdemo plinske gorilnike in kotle na olje.

Wilo
Wilo

Skupina Wilo je eden vodilnih svetovnih premium ponudnikov črpalk in črpalnih sistemov za gradbene storitve, vodno gospodarstvo in industrijski sektor. V zadnjem desetletju so se iz skritega prvaka razvili v vidnega in povezanega prvaka. Njihove inovativne rešitve, pametni izdelki in posamezne storitve premikajo vodo na inteligenten, učinkovit in podnebju prijazen način. Wilo izdeluje so toplotne in obtočne črpalke.

Grundfos
Grundfos

Podjetje Grundfos je bilo ustanovljeno v 40. letih prejšnjega stoletja, ko je ustanovitelj Poul Due Jensen izdelal prvo črpalko. Dandanes se podjetje še vedno ponaša z enimi izmed najbolj prepoznanimi črpalkami in črpalnimi sistemi po vsem svetu. 

IMP Pumps
IMP Pumps

IMP Pumps d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1947 in je obstajalo pod okriljem IMP do poznih osemdesetih let. Podjetje je uspešno preživelo spremembo gospodarskega sistema in se v turbulentnih devetdesetih letih postavilo na lastne noge. Privatizirano je bilo v letih 1997 do 1999, nato pa se je v letu 2000 podjetje prestrukturiralo in preimenovalo v IMP PUMPS. To domače podjetje, ki je specializirano za črpalke in črpalne sisteme, več kot 95 % svoje proizvodnje proda v več kot 80 držav po vsem svetu. 

Stopite v stik z nami

Demontaža stare opreme oz. ogrevalnega sistema

Dobava, montaža, zagon in servis novih naprav

Vzdrževanje obstoječe opreme

Hitri kontakt

Sermin 73D
6000 Koper - Capodistria
Slovenija